Datum/Tijd
Date(s) - 16/10/2021
20:00 - 21:30

Locatie
Streaming - Online

Categorieën


Cabaretvoorstelling “Kleine Wereld” door Fabian Franciscus

Voor zij die ooit ‘coaching’ hebben gehad, zal Kleine Wereld vol zitten met herkenbare (en soms wat minder herkenbare) avonturen bij de psycholoog.
De voorstelling gaat over de strijd van Fabian Franciscus om zijn eigen ‘kleine wereld’ zo nu en dan eens te verlaten. Mocht u nog nooit een ‘coach’ hebben gehad hoeft u u zich geen zorgen te maken; hij weet voor iedereen wel een reden te vinden waarom u dat zeker ook zou moeten doen!
Lekker gezellig toch, die sessies bij de psycholoog? Of ja, dat moet je natuurlijk wel ‘coaching’ noemen, want dat klinkt zo lekker sportief. En dan help het stiekem ook nog eens allemaal. Of althans, op bepaalde vlakken en op sommige dagen wat meer dan op de vermoeiende andere dagen.
Fabian Franciscus: “Toch was het vroeger soms ook wel fijn, om lekker altijd alleen in mijn eigen kleine autistische wereldje te zitten. Met fobieën enzo. Makkelijk ook wel; ik kende iedereen daar en was het vooral vaak met mezelf eens. Dat zei ik dan ook tegen mezelf, hardop. Vooral op straat of als ik aan het fietsen was tussen mensen die zulke malligheid maar wat slecht begrepen. Maar vaak was het ook best wel benauwd en restrictief, zo’n kleine wereld. Dus toch doorzetten dan maar! En zeker niet als enige. Want het is inmiddels über hip om in therapie te gaan. Voor wat voor
reden dan ook. En niet geheel onterecht trouwens, want soms is het hilarisch.’
De voorstelling van Fabian Franciscus op 30 Maart 2021 is vanwege de huidige Corona maatregelen helaas geannuleerd en wordt nu op 16 Oktober 2021 gegeven. Als je al gereserveerd had voor 12 Maart heb je hier een email bericht over ontvangen. Dit geldt zowel voor de Live voorstelling als de Streaming.
Laatste dag voor aanmelding is 14 Oktober.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.