Jacqueline ten Katen

Over mij:

Ik ben Jacqueline ten Katen en ik ben werkzaam als autisme coach, wandelcoach  en daarnaast als SI consulent.

Ik heb veel ervaring opgedaan als ambulant begeleider en ik werkte daarin samen met kinderen, jongeren, volwassenen en binnen gezinssystemen.

Ik verrichtte deze begeleiding binnen verschillende organisaties. Ik heb veel mogen leren en mezelf volop kunnen ontwikkelen als professional.

Drie jaar geleden heb ik de stap gezet om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

Mijn expertise als autisme coach kan ik nu nog meer klant gericht en authentiek aanbieden.

Ik ben namelijk van mening dat ik recht doe aan de ander, en in het bijzonder aan cliënten met autisme, wanneer de coaching zoveel mogelijk op maat wordt aangeboden.     Mijn ervaring is dat dit een positieve bijdrage levert aan het vinden van een goede balans in het leven van de ander (cliënt).

Opleidingen:

De opleiding Gezinsdiagnostiek en Ouderbegeleiding was voor mij de 1e aanzet om een meer concrete richting in te slaan in mijn loopbaan.

Ik kwam vervolgens veel in contact met kinderen en volwassenen met autisme en het onbegrip wat vaak werd ervaren binnen de omgeving.

Ik bemerkte meer en meer dat mijn kwaliteiten aansloten bij hetgeen nodig is om wel begrepen te worden en samen te werken aan een positieve balans in het leven.

Ik wilde dit graag meer concreet leren onderbouwen en besloot de opleiding tot autisme coach te gaan volgen aan de Autisme Academie, deze heb ik goed af kunnen sluiten. Hier heb ik vervolgens ook de aantekening van Matrix Coach behaald. Het volgen van de opleiding tot wandel coach en nu tot SI (sensorische informatie verwerking) consulent. Hierdoor heb ik nog meer mogelijkheden tot mijn beschikking om aan te kunnen sluiten bij hetgeen de ander nodig heeft voor een zo goed mogelijke balans in het leven.

Motivatie: 

Ik voel een sterke compassie voor cliënten voor wie het niet zo vanzelfsprekend is om een plek te vinden binnen onze maatschappij. Het inspireert mij keer op keer om de ander te helpen rust en overzicht te creëren in zijn/ haar bestaan, van waaruit groei en herstel mogelijk is.

Zorgvuldigheid staat bij mij hoog in het vaandel.

Dit spreekt me ook erg aan in het contact met Mariëtte en Leo. Ik was op zoek naar verbinding met collega professionals en ben blij dat ik nu ook onder ‘hun paraplu’ bij Autisme Spiegel mijn expertise in kan gaan zetten.

 

Via onderstaande links kun je meer te weten komen over mij.

LinkedIn