Ellen Terwel

Autisme Coach

Over mij

Ik ben Ellen Terwel. Ik heb een aantal jaren in de zorg gewerkt. In de afgelopen 20 jaar heb ik me als fulltime moeder in ons gezin ingezet. Sinds bleek dat autisme bij twee meiden in ons gezin speelt, heb ik veel geleerd over welke begeleiding nodig en mogelijk is. Het is soms een zoektocht om autisme in ons leven en gezin een plek te geven, maar het is de moeite waard: het brengt rust en iedereen komt tot zijn recht.

Opleidingen

In de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik een brede achtergrond meegekregen in het werken met verschillende doelgroepen. Ik heb gewerkt met kinderen, tieners, mensen met een verstandelijke beperking en ouderen in diverse woon- en begeleidingssituaties.

Ik heb de opleiding Autismecoach gedaan, omdat ik mensen met autisme persoonlijk wil begeleiden. Mensen met autisme hebben veel kracht, maar onze drukke en snelle maatschappij vraagt erg veel van hen. Dat maakt het dagelijks leven soms moeilijk en eenzaam.

Motivatie

Autisme is voor iedereen anders. Samen met jou wil ik kijken hoe jouw autisme invloed heeft op je leven. Waar maakt autisme je leven moeilijk en waar kan het je juist helpen? Samen zoeken we naar oplossingen voor wat jij anders zou willen. En ook hoe je in verbinding blijft met de mensen en de wereld om je heen.

Ik vind het belangrijk dat jij je begrepen en gewaardeerd voelt als mens. Ik wil graag met je kijken waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Want dat kun je gebruiken om met autisme om te gaan.