Ellen Terwel

Autisme Coach

Over mij

Ik ben Ellen Terwel. Na een aantal jaren werken in de zorg, heb ik me de afgelopen jaren als fulltime moeder in ons gezin ingezet. Sinds bleek dat autisme binnen ons gezin speelt, heb ik veel mogen leren over welke begeleiding nodig is. Het is een zoektocht om autisme in je leven en gezin een plek te geven, maar absoluut de moeite waard.

Opleidingen

In de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik een brede achtergrond meegekregen in het werken met verschillende doelgroepen. Ik heb gewerkt met kinderen, tieners, mensen met een verstandelijke beperking en ouderen in diverse woon- en begeleidingssituaties.

Ik heb me verdiept in autisme omdat verschillende mensen in mijn omgeving autisme hebben. Ik vind het een mooie combi om te leren over autisme en dagelijks op te trekken met mensen met autisme. Op dit moment (2021/2022) doe ik de opleiding Autisme Coach, om me verder te ontwikkelen in het begeleiden van mensen met autisme.

Motivatie

Mensen met autisme verrijken mijn leven. De andere manier van denken boeit me, maar leert me ook veel over mezelf. Daarnaast heb ik van dichtbij gezien hoe lastig en soms eenzaam het leven met autisme kan zijn in onze drukke en snelle maatschappij.

Autisme is voor iedereen anders. Ik wil je daarom graag als mens leren kennen en samen uitzoeken wat jij nodig hebt. En ook hoe je in verbinding blijft met de mensen en wereld om je heen.