De Autisme Week 2021 is van zaterdag 27 maart t/m zondag 4 april 2021.

In Ermelo worden de volgende evenementen gepland. Hiervoor kunt u zich aanmelden door het evenement te selecteren waarvoor u zich wilt aanmelden.  Als u nog geen inlogcode heeft wordt gevraagd een inlogcode aan te maken met uw naam, email en telefoonnummer. Ook wordt u gevraagd om akkoord te gaan met de registratie van uw persoons- en contactgegevens zodat we met u kunnen communiceren over uw reservering(en).

U kunt uw eigen reserveringen inzien en eventueel annuleren als u toch niet aanwezig kunt zijn. Dit kan dan via de ‘Mijn Reserveringen’ pagina: Mijn Reservering Autismeweek 2021

De voorstelling van Fabian Franciscus is vanwege de huidige Corona maatregelen helaas geannuleerd en wordt nu op 16 Oktober 2021 gegeven. Als je al gereserveerd had voor 12 Maart heb je hier een email bericht over ontvangen. Dit geldt zowel voor de Live voorstelling als de Streaming.

De Autisme Week 2021 is intussen afgelopen. Alleen voor de voorstelling van Fabian Franciscus op 16 Oktober 2021 kunt u zich nog aanmelden.

Geen Evenementen